Предавање
Утицај структуре протеина и матрикса хране на дигестибилност нутритивних алергена

Предавање дописног члана САНУ Тање Ћирковић Величковић Утицај структуре протеина и матрикса хране на дигестибилност нутритивних алергена Понедељак, 25. фебруар 2019. године, 12:00 сати. Универзитет у Нишу, Ниш, Универзитетски трг 2, Мултимедијална сала, бр. 8 / приземље. Академик Нинослав Стојадиновић, председник Огранка, представио је присутнима новоизабраног дописног члана САНУ Тању Ћирковић Величковић, након чега је она, уз изразе захвалности, започела своје предавање констатацијом да су алергије на храну нежељене манифестације имуног одговора код одраслих и деце након конзумирања намирница са … Настави са читањем Предавање
Утицај структуре протеина и матрикса хране на дигестибилност нутритивних алергена